Autorijschool Jos Janssen

Autorijschool Jos Janssen is een Autorijschool gelegen aan Kasteel Oostlaan 40 in Maastricht.

Meer informatie over Autorijschool Jos Janssen in Maastricht

Autorijschool Jos Janssen is dé autorijschool in Maastricht die zowel schakel- als automaat-rijlessen aanbiedt. Ze streven naar een persoonsgerichte rijopleiding waarbij leerlingen op eigen tempo naar het gewenste examenniveau worden gebracht. Deze Bovag erkende autorijschool heeft een hoog slagingspercentage en geeft les aan leerlingen uit verschillende plaatsen in de omgeving. Ze zijn trots op het feit dat ze door het Spectrum Brabant erkend worden voor het geven van rijlessen aan leerlingen met ADHD en Autisme. De rijinstructeur blijft zichzelf steeds doorontwikkelen om een hoge kwaliteit te kunnen bieden. De rijschool richt zich ook op leerlingen met faalangst en biedt speciale begeleiding aan. Bij Autorijschool Jos Janssen staat de leerling centraal en wordt de leermethode afgestemd op de leerling. Ze hechten veel waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht. De rijschool heeft een gemiddeld slagingspercentage van 90-95% en biedt ook rijlessen in het Engels aan. Betalen in termijnen is mogelijk en leerlingen hebben altijd dezelfde rij-instructeur. De contactgegevens van de rijschool zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Autorijschool Jos Janssen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Jos Janssen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Jos Janssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Jos Janssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Autorijschool Jos Janssen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Jos Janssen

Bezoekers bekeken ook