Autorijschool Eddy Vonk

Autorijschool Eddy Vonk is een Rijschool gelegen aan Wethouder Vrankenstraat 25 in Maastricht.

Meer informatie over Autorijschool Eddy Vonk in Maastricht

Rijschool Eddy Vonk is een familiebedrijf dat bijna 40 jaar geleden is opgericht. Eddy richtte de rijschool op in 1982 en zijn dochter Monique trad acht jaar later toe als instructrice. In 2007 nam Monique het stokje over van haar vader en in 2014 begon haar dochter Tamara ook als instructrice. Ondanks het overlijden van Eddy, worden zijn werkwijze en persoonlijke benadering nog steeds voortgezet. Rijschool Eddy Vonk biedt verschillende diensten aan, zoals rijlessen, proeflessen, lessen voor 16,5-jarigen, lessen in het Engels en begeleiding bij rijangst en ADHD/Autisme. De instructrices, Monique en Tamara, hebben ruim 30 jaar ervaring en hanteren een stap-voor-stap methode. De rijschool heeft een hoog slagingspercentage en ontvangt positieve beoordelingen van cursisten.

Wil je weten wat Autorijschool Eddy Vonk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Eddy Vonk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Eddy Vonk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Eddy Vonk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Autorijschool Eddy Vonk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Eddy Vonk

Bezoekers bekeken ook