Auto & Motorrijschool Michael Coenen

Auto & Motorrijschool Michael Coenen is een Rijschool gelegen aan Wolkammersdreef 56 in Maastricht.

Meer informatie over Auto & Motorrijschool Michael Coenen in Maastricht

Michael Coenen is een rijschool in Maastricht en omstreken die rijlessen aanbiedt voor auto, motor en scooter. De rijschool is gespecialiseerd in het geven van rijles aan kandidaten met autisme, faalangst, AD(H)D en andere stoornissen. De lestijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag tot 15:00 uur. Je kunt een gratis proefles nemen en er zijn verschillende acties beschikbaar. Je kunt je snel aanmelden voor een eerste rijles. De contactgegevens van de rijschool zijn +31 6 14 89 89 84 en info@michaelcoenen.nl.

Wil je weten wat Auto & Motorrijschool Michael Coenen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Auto & Motorrijschool Michael Coenen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Auto & Motorrijschool Michael Coenen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Auto & Motorrijschool Michael Coenen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Auto & Motorrijschool Michael Coenen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Auto & Motorrijschool Michael Coenen

Bezoekers bekeken ook