Verkeersschool Johan Mulkens

Verkeersschool Johan Mulkens is een Rijschool gelegen aan Vroenhovenweg 190 in Maastricht.

Meer informatie over Verkeersschool Johan Mulkens in Maastricht

Welkom op de website van Verkeersschool Johan Mulkens. Deze verkeersschool is al sinds 1981 gespecialiseerd in het opleiden voor rijbewijs A en B, bromfiets, taxi en verkeersregelaar. De directeur, Johan Mulkens, heeft meer dan dertig jaar ervaring in het begeleiden van studenten bij het behalen van hun rijbewijs. Naast praktijklessen biedt de verkeersschool ook gratis theorielessen aan. Sinds kort is de verkeersschool ook actief in België, waar zowel Belgische als Nederlandse studenten lessen kunnen volgen om daar hun examen af te leggen. Verkeersschool Johan Mulkens is de eerste en enige verkeersschool in Nederland die toestemming heeft om grensoverschrijdend te opereren.

Wil je weten wat Verkeersschool Johan Mulkens verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verkeersschool Johan Mulkens of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verkeersschool Johan Mulkens? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verkeersschool Johan Mulkens het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Verkeersschool Johan Mulkens reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verkeersschool Johan Mulkens

Bezoekers bekeken ook