Autorijschool VERO

Autorijschool VERO is een Rijschool gelegen aan Burgemeester Cortenstraat 83 in Maastricht.

Meer informatie over Autorijschool VERO in Maastricht

Autorijschool Vero is een rijschool in Maastricht en omgeving met een hoog slagingspercentage en een lage prijs. De instructeur is geduldig en ervaren en biedt een persoonlijke benadering, aangepast op de aandachtspunten van de leerling. De rijschool is ook geschikt voor leerlingen met faalangst of ADHD. De lessen worden gegeven in een nieuwe milieuvriendelijke auto met alle comfort en de nieuwste snufjes op het gebied van technologie en veiligheid. Voor meer informatie kan er gekeken worden op de website of gebeld worden naar het telefoonnummer.

Wil je weten wat Autorijschool VERO verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool VERO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool VERO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool VERO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Autorijschool VERO reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool VERO

Bezoekers bekeken ook