Autorijschool Fangio

Autorijschool Fangio is een Rijschool gelegen aan Heerderweg 37 in Maastricht.

Meer informatie over Autorijschool Fangio in Maastricht

Autorijschool Fangio is een ervaren rijschool met meer dan 20 jaar ervaring in het snel opleiden van kandidaten. Ze hebben een hoog slagingspercentage en je kunt direct beginnen met lessen, er is geen wachttijd. De lessen duren 60 minuten en na de les kun je de lescamera en SD-kaart meenemen om de les terug te kijken. Je kunt snel je rijbewijs halen en betalen in termijnen is mogelijk. Ze bieden lespakketten op maat aan en hebben vaste, niet-rokende rij-instructeurs. Er is ook de mogelijkheid om een pakket met onbeperkte lessen te kiezen. Het behalen van je rijbewijs gaat in 4 stappen: vraag een proefles aan, kies een geschikt pakket, vraag het examen aan en haal je rijbewijs op bij de gemeente. Autorijschool Fangio geeft rijlessen in Maastricht en omliggende gemeenten, en het rijexamen wordt ook in Maastricht afgelegd. Ze geven ook rijlessen in Heerlen, Hoensbroek, Brunssum en Landgraaf, en het rijexamen kan in Heerlen worden afgelegd. Bij Fangio krijg je de beste lessen voor de laagste prijs.

Wil je weten wat Autorijschool Fangio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Fangio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Fangio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Fangio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Autorijschool Fangio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Fangio

Bezoekers bekeken ook