Autorijschool Edmee Aerts

Autorijschool Edmee Aerts is een Rijschool gelegen aan Bovenstraat 19 in Maastricht.

Meer informatie over Autorijschool Edmee Aerts in Maastricht

De rijopleiding in Maastricht wordt gegeven door rijinstructrice Edmee, die al 30 jaar ervaring heeft. Ze past de lessen aan op elke leerling en is gespecialiseerd in faalangst, ADD, ADHD en autisme. Ze is aangesloten bij MEE Limburg. Samen zorgen ze ervoor dat je snel je rijbewijs kunt halen en veilig de weg op kunt. Voor meer informatie over Edmee, de rijlessen, 2ToDrive of de examens kun je op de website terecht. Je kunt ook meteen een afspraak maken voor je eerste gratis rijles. De rijschool is geopend op maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 19.00 uur, op vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur. Op zondag is de rijschool gesloten. Het adres van Rijschool Edmee Aerts is Bovenstraat 19, 6223 AC Maastricht.

Wil je weten wat Autorijschool Edmee Aerts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Edmee Aerts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Edmee Aerts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Edmee Aerts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Autorijschool Edmee Aerts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Edmee Aerts

Bezoekers bekeken ook