Autorijschool Herman Walthie

Autorijschool Herman Walthie is een Rijschool gelegen aan Valeriushof 45A in Maastricht.

Meer informatie over Autorijschool Herman Walthie in Maastricht

Rijschool Herman Walthie biedt verschillende services aan, zoals het plannen van een gesprek om je wensen te bespreken en de uitvoering hiervan te regelen. Je kunt contact opnemen via e-mail of telefonisch. Daarnaast kun je theorieboeken en oefenboeken bestellen via de webshop van de rijschool. Ook is er de mogelijkheid om gratis oefenvragen te maken. Verder worden er handige links gegeven naar onder andere de website van het CBR, waar je informatie kunt vinden over het praktijkexamen en het faalangstexamen. Ook kun je hier je rijbewijs aanvragen en je eigen medische verklaring invullen. De rijschool biedt hulp bij het slagen voor het auto theorie-examen en je kunt hier ook je theorie-examen aanvragen.

Wil je weten wat Autorijschool Herman Walthie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Herman Walthie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Herman Walthie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Herman Walthie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Autorijschool Herman Walthie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Herman Walthie

Bezoekers bekeken ook