Basic-Fit Maastricht Bosscherweg 24/7

Basic-Fit Maastricht Bosscherweg 24/7 is een Sportschool gelegen aan Bosscherweg 161 in Maastricht.

Meer informatie over Basic-Fit Maastricht Bosscherweg 24/7 in Maastricht

De Sportschool Maastricht, gelegen aan de Bosscherweg 24/7, biedt verschillende lidmaatschapsopties aan bij Basic-Fit. Met het comfort lidmaatschap heb je toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland, kun je zowel in de club als thuis trainen met Virtuele Groepslessen en krijg je onbeperkt toegang tot de Basic-Fit app met workouts en programma's. Het premium lidmaatschap geeft je toegang tot alle clubs in Europa, de mogelijkheid om iemand mee te nemen om samen te trainen, 50% korting op Yanga Sports Water en onbeperkt gebruik van massagestoelen in de clubs. Het all-in lidmaatschap biedt daarnaast een Smart Bike voor thuisgebruik en een exclusieve Basic-Fit Home App met fiets workouts. Daarnaast heeft de sportschool verschillende faciliteiten en personal trainers beschikbaar.

Wil je weten wat Basic-Fit Maastricht Bosscherweg 24/7 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basic-Fit Maastricht Bosscherweg 24/7 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basic-Fit Maastricht Bosscherweg 24/7? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Maastricht Bosscherweg 24/7 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Basic-Fit Maastricht Bosscherweg 24/7 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basic-Fit Maastricht Bosscherweg 24/7

Bezoekers bekeken ook