SportCity Maastricht

SportCity Maastricht is een Sportschool gelegen aan Franciscus Romanusweg 60 in Maastricht.

Meer informatie over SportCity Maastricht in Maastricht

De tekst gaat over SportCity Maastricht, een sportschool in Maastricht. Het maakt niet uit of je een sportief doel hebt, de gezelligheid van een groepsles zoekt of gewoon af en toe wil langskomen, bij SportCity Maastricht ben je welkom. Het team staat altijd klaar om al je vragen te beantwoorden en jouw behoeften te leren kennen. De sportschool biedt diverse faciliteiten, zoals een sauna, airconditioning en gratis douches. Daarnaast zijn er verschillende groepslessen beschikbaar, zoals Pilates, Spinning en BodyShape. SportCity Maastricht heeft ook een aanbod aan cardio- en krachtapparatuur, een krachtzone voor vrouwen en biedt verschillende services, zoals fitnessbegeleiding en een Get Started Programma. Er zijn verschillende lidmaatschapsopties beschikbaar, waarbij je gebruik kunt maken van alle faciliteiten en groepslessen. Daarnaast zijn er ook andere SportCity clubs in de buurt van Maastricht.

Wil je weten wat SportCity Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SportCity Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SportCity Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SportCity Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar SportCity Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SportCity Maastricht

Bezoekers bekeken ook