Squashcentrum Maastricht

Squashcentrum Maastricht is een Sportschool gelegen aan Brusselsestraat 74A in Maastricht.

Meer informatie over Squashcentrum Maastricht in Maastricht

Squashcentrum Maastricht biedt een speciale aanbieding voor mensen die voor het eerst willen squashen. Ze kunnen online boeken en spelen voor slechts €4,95. Squash is een sport die gemakkelijk en snel te leren is en geschikt is voor mensen van alle leeftijden. Volgens Forbes Magazine en Quest is squash zelfs de meest gezonde sport. Het squashcentrum beschikt over 5 squashbanen, een gezellige bar, kleedruimtes met lockers en een sauna. Het gebruik van de sauna is gratis voor leden. Het centrum heeft ook parkeerplaatsen in de buurt. Er worden ook lessen aangeboden door het Pro-Team van het squashcentrum. Daarnaast is er ook squashen voor de jeugd en is er een laddercompetitie en bedrijvencompetitie. De contactgegevens van het squashcentrum zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Squashcentrum Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Squashcentrum Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Squashcentrum Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Squashcentrum Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Squashcentrum Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Squashcentrum Maastricht

Bezoekers bekeken ook