CrossFit Batteraof Maastricht

CrossFit Batteraof Maastricht is een Sportschool gelegen aan Heerderdwarsstraat 26-28 in Maastricht.

Meer informatie over CrossFit Batteraof Maastricht in Maastricht

CrossFit Batteraof is een sportschool waar je kunt trainen, plezier kunt hebben en nieuwe vrienden kunt ontmoeten. Ze geloven in het hebben van plezier en dat langdurig succes daarvan afhangt. Ze hechten waarde aan het beheersen van de basis en elke dag blijven leren over goede beweging. Hun doel is om de beste CrossFit-affiliate te zijn en ze zijn ervan overtuigd dat ze hun leden kunnen helpen hun doelen te bereiken. Ze bieden ook verschillende diensten aan, waaronder CrossFit-groepstraining, personal training en specialiteitstrainingen zoals Olympic Lifting en KIDS WOD. De sportschool is gevestigd in Maastricht en heeft een groot aantal faciliteiten, waaronder een WOD-ruimte, een open gym-ruimte, een ontspanningsruimte, toiletten en douches, een bar, een buitenterrein en gratis parkeergelegenheid. Het openingsschema van de sportschool varieert per dag van de week.

Wil je weten wat CrossFit Batteraof Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CrossFit Batteraof Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CrossFit Batteraof Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CrossFit Batteraof Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar CrossFit Batteraof Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CrossFit Batteraof Maastricht

Bezoekers bekeken ook