Fit & Move Maastricht

Fit & Move Maastricht is een Sportschool gelegen aan Cortile, Sphinxlunet 25 in Maastricht.

Meer informatie over Fit & Move Maastricht in Maastricht

De tekst gaat over Reuvers, een sportclub waar je gratis en vrijblijvend kennis kunt maken met behulp van een dagpas. Je kunt ook een rondleiding aanvragen en advies krijgen van een sportadviseur. Als je lid wilt worden, kun je een intake aanvragen om op weg geholpen te worden. Verder wordt er informatie gegeven over het reserveren van trainingen via de Reuvers App en de richtlijnen voor een bezoek aan de fysiotherapie. Daarnaast wordt benadrukt dat iedereen zich comfortabel moet voelen in de club en dat Reuvers een familiare sfeer creëert. Er wordt ook vermeld dat Reuvers een familiebedrijf is en dat ze willen dat nieuwe leden zich snel thuis voelen. Contactinformatie en openingstijden worden ook gegeven.

Wil je weten wat Fit & Move Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fit & Move Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fit & Move Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fit & Move Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Fit & Move Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fit & Move Maastricht

Bezoekers bekeken ook