Club Pellikaan Maastricht

Club Pellikaan Maastricht is een Sportschool gelegen aan Dousbergweg 4 in Maastricht.

Meer informatie over Club Pellikaan Maastricht in Maastricht

Club Pellikaan Maastricht is een sportschool waar je terecht kunt voor fitness, wellness, tennis en kinderactiviteiten. Ze hebben verschillende faciliteiten zoals een zwembad, tennisbanen, sauna en stoombad. De fitcoaches zijn beschikbaar om je te begeleiden en je doelen te helpen bereiken. Als je kinderen hebt, kun je kiezen voor een family lidmaatschap waarbij zij kunnen spelen in de Kidsclub of meedoen aan zwemles of andere kinderactiviteiten. Na het sporten kun je ontspannen in de sauna of het Turks stoombad en genieten van een kop koffie, belegd broodje of sapje in The Coffee Club.

Wil je weten wat Club Pellikaan Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Club Pellikaan Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Club Pellikaan Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Club Pellikaan Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Club Pellikaan Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Club Pellikaan Maastricht

Bezoekers bekeken ook