Basic-Fit Maastricht Stadionplein 24/7

Basic-Fit Maastricht Stadionplein 24/7 is een Sportschool gelegen aan Stadionplein 10 in Maastricht.

Meer informatie over Basic-Fit Maastricht Stadionplein 24/7 in Maastricht

Basic-Fit biedt verschillende lidmaatschappen aan waarmee je op jouw eigen manier fit kunt worden. Het Comfort lidmaatschap geeft toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland en biedt onder andere virtuele groepslessen en de Basic-Fit app met workouts en programma's. Het Premium lidmaatschap geeft toegang tot alle clubs in Europa en biedt extra voordelen zoals het meenemen van een trainingspartner en korting op Yanga Sports Water. Het All-in lidmaatschap omvat een Smart Bike voor thuis en een exclusieve Basic-Fit Home App met fiets workouts. Daarnaast zijn er ook aanvullende faciliteiten en diensten, zoals fysiotherapie en personal training, beschikbaar. Het lidmaatschap kan worden aangepast naar persoonlijke wensen. Bij Basic-Fit draait het om service en informatie, en er zijn verschillende personal trainers en fysiotherapeuten beschikbaar.

Wil je weten wat Basic-Fit Maastricht Stadionplein 24/7 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basic-Fit Maastricht Stadionplein 24/7 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basic-Fit Maastricht Stadionplein 24/7? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Maastricht Stadionplein 24/7 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Basic-Fit Maastricht Stadionplein 24/7 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basic-Fit Maastricht Stadionplein 24/7

Bezoekers bekeken ook