mac SportsClub / Gym

mac SportsClub / Gym is een Sportschool gelegen aan Brusselsestraat 74A in Maastricht.

Meer informatie over mac SportsClub / Gym in Maastricht

Mac Gym Fitness is een sportschool en yogastudio in Maastricht. Ze hebben geavanceerde fitnessapparatuur en gewichten, en bieden professionele begeleiding aan met persoonlijke trainingsschema's. Ze hebben ook groepslessen zoals Les Mills BodyPump, GRIT, Bodyattack, en yogalessen zoals Yin Yoga, Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Easy flow Yoga en Pilates. Daarnaast bieden ze ook personal training aan, en hebben ze een Fit & Fatloss Program voor mensen die willen afvallen. Ze hebben vacatures voor medewerkers fitness en schoonmaak, en benadrukken dat de helft van de Nederlanders kampt met overgewicht. Ze zijn gevestigd in het centrum van Maastricht en hebben ruime openingstijden.

Wil je weten wat mac SportsClub / Gym verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van mac SportsClub / Gym of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij mac SportsClub / Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je mac SportsClub / Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar mac SportsClub / Gym reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. mac SportsClub / Gym

Bezoekers bekeken ook