Boutique Gym Maastricht

Boutique Gym Maastricht is een Sportschool gelegen aan Athoslaan 50 in Maastricht.

Meer informatie over Boutique Gym Maastricht in Maastricht

Boutique Gym Maastricht biedt verschillende groepslessen aan, zoals yoga en boksen, die geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderden. Ze staan bekend om hun unieke HITBOX-les, waarbij je omringd bent door muziek en verlichting. Naast groepslessen bieden ze ook personal training aan, waarbij je wordt begeleid door professionals. De sportschool heeft een ruim aanbod aan verschillende lessen en kleine groepen, waardoor je veel persoonlijke aandacht krijgt. Ze organiseren ook evenementen en workshops en zijn geschikt voor mensen tussen de 18 en 70 jaar oud. Boutique Gym is makkelijk te bereiken en heeft een eigen parkeergelegenheid en luxe kleedkamers. Ze hebben ook flexibele prijzen en je kunt online lessen boeken via hun lesrooster.

Wil je weten wat Boutique Gym Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boutique Gym Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boutique Gym Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boutique Gym Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Boutique Gym Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boutique Gym Maastricht

Bezoekers bekeken ook