City Gym Maastricht

City Gym Maastricht is een Sportschool gelegen aan Achter de Barakken 13 in Maastricht.

Meer informatie over City Gym Maastricht in Maastricht

City Gym Maastricht is een sportschool waar sporten niet alleen zinvol, maar ook leuk is. Ze streven ernaar dat hun leden zich thuis voelen en bieden intensieve begeleiding. Ze geloven dat als je je goed voelt, je je doelen makkelijker kunt behalen en ze helpen je daar graag bij. Bij City Gym Maastricht krijg je een persoonlijk trainingsschema op basis van je doelen, dat elke 4 tot 10 weken wordt vernieuwd. Ze maken zich ook onderscheidend door hun uitgebreide tijd en aandacht voor het samenstellen van een passend schema. Je kunt contact met hen opnemen en op de hoogte blijven via hun links.

Wil je weten wat City Gym Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van City Gym Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij City Gym Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je City Gym Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar City Gym Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. City Gym Maastricht

Bezoekers bekeken ook