Anytime Fitness Maastricht

Anytime Fitness Maastricht is een Sportschool gelegen aan Raadhuisstraat 4 in Maastricht.

Meer informatie over Anytime Fitness Maastricht in Maastricht

Anytime Fitness Maastricht is een sportschool die persoonlijke aandacht en begeleiding belangrijk vindt. Het team staat klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat sporten leuk blijft. Ze bieden verschillende oplossingen, zoals regelmatig bewegen, voedingscoaching en Personal Training. De club is er voor jong en oud en staat bekend om de gezellige sfeer en het behulpzame personeel. Ze hebben ook een fysiotherapeut in huis. Je kunt een afspraak maken met een teamlid door het aanvraagformulier in te vullen. De sportschool is weer geopend en je kunt een kijkje nemen voordat je langskomt. Ze bieden ook buitenlessen aan en je kunt hen volgen op social media.

Wil je weten wat Anytime Fitness Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Anytime Fitness Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Anytime Fitness Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Anytime Fitness Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Anytime Fitness Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Anytime Fitness Maastricht

Bezoekers bekeken ook