Reuvers fitness, groepslessen & coaching

Reuvers fitness, groepslessen & coaching is een Sportschool gelegen aan Sphinxlunet 25 in Maastricht.

Meer informatie over Reuvers fitness, groepslessen & coaching in Maastricht

De tekst beschrijft verschillende mogelijkheden om kennis te maken met Reuvers, een sportclub. Er wordt een gratis dagpas aangeboden waarbij men advies kan krijgen van een sportadviseur. Daarnaast kan men een vrijblijvende rondleiding aanvragen en een intake om lid te worden. Er wordt ook informatie gegeven over het reserveren van trainingen via de Reuvers App. Verder wordt er informatie gegeven over de richtlijnen voor een bezoek aan de fysiotherapie. Tot slot wordt er benadrukt dat Reuvers een comfortabele en familiare sfeer biedt en dat iedereen zich thuis moet voelen. Contactgegevens worden ook vermeld.

Wil je weten wat Reuvers fitness, groepslessen & coaching verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Reuvers fitness, groepslessen & coaching of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Reuvers fitness, groepslessen & coaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Reuvers fitness, groepslessen & coaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Reuvers fitness, groepslessen & coaching reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Reuvers fitness, groepslessen & coaching

Bezoekers bekeken ook