Kung Fu Maastricht (Peng Ying Shui)

Kung Fu Maastricht (Peng Ying Shui) is een Sportschool gelegen aan Peymeestersdreef 2 in Maastricht.

Meer informatie over Kung Fu Maastricht (Peng Ying Shui) in Maastricht

Bij Kungfu Maastricht worden traditionele kungfu technieken getraind, met de focus op noordelijke en zuidelijke stijlen. Deze stijlen maken gebruik van technieken die geschikt zijn voor het hele lichaam en leggen de nadruk op een holistische trainingsaanpak. Kungfu kan gezien worden als de traditionele vorm van moderne calisthenics oefeningen en fitness gym. Het vereist concentratie, uithoudingsvermogen en wilskracht om complexe technieken te leren. De leerlingen trainen vaak vele jaren om te groeien in hun kungfu beoefening, zowel fysiek als mentaal. Als je wilt ontdekken of kungfu bij jou past, kun je je aanmelden voor een gratis proefles. De missie en visie van Kungfu Maastricht is om mensen voor te bereiden op alle uitdagingen in hun toekomst.

Wil je weten wat Kung Fu Maastricht (Peng Ying Shui) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kung Fu Maastricht (Peng Ying Shui) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kung Fu Maastricht (Peng Ying Shui)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kung Fu Maastricht (Peng Ying Shui) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Kung Fu Maastricht (Peng Ying Shui) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kung Fu Maastricht (Peng Ying Shui)

Bezoekers bekeken ook