Vivas Gym

Vivas Gym is een Sportschool gelegen aan Scharnerweg 44 in Maastricht.

Meer informatie over Vivas Gym in Maastricht

Muay Thai is een vechtsport die je niet alleen fysiek traint, maar ook je zelfvertrouwen, zelfbeheersing en grenzen leert aangeven. Het draait niet alleen om wedstrijden, maar om persoonlijke groei en ontwikkeling. Muay Thai is ontstaan uit de oorlogskunsten van Thaise soldaten, maar richt zich nu op het ontwikkelen van een krachtige vechtstijl, een scherpe geest en een gezonde levensstijl. Bij Vivas Gym hebben ze verschillende groepen, zoals Hanuman voor kinderen van 5-9 jaar, Rama voor kinderen van 9-14 jaar, Shiva voor jongeren en volwassenen, Women's Only voor vrouwen van 18+ jaar, en FIT-lessen gericht op kracht en conditie. Je kunt contact opnemen met Vivas Gym via telefoon, WhatsApp, e-mail of sociale media.

Wil je weten wat Vivas Gym verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vivas Gym of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vivas Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vivas Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Vivas Gym reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vivas Gym

Bezoekers bekeken ook