il fiore healthcenters Maastricht (Mariaberg)

il fiore healthcenters Maastricht (Mariaberg) is een Sportschool gelegen aan Florasingel 31 in Maastricht.

Meer informatie over il fiore healthcenters Maastricht (Mariaberg) in Maastricht

Il Fiore Healthcenters biedt momenteel een speciale actie aan in Maastricht Mariaberg. Voor een beperkte tijd krijgen nieuwe leden 4 weken gratis toegang tot de sportschool, evenals geen inschrijfgeld. Het abonnement begint vanaf €24,99 per 4 weken en geeft toegang tot 5 clubs in Limburg, onbeperkte live groepslessen, onbeperkte virtuele groepslessen en de mogelijkheid om het abonnement uit te breiden met add-ons naar keuze. Daarnaast is er ook een speciaal studentenlidmaatschap beschikbaar vanaf €19,99 per 4 weken, exclusief voor studenten in Maastricht Mariaberg. Dit lidmaatschap biedt toegang tot Il Fiore Healthcenters in Mariaberg, onbeperkt virtueel spinning en ook de mogelijkheid om het abonnement uit te breiden met add-ons naar keuze. De openingstijden van de sportschool zijn van maandag tot en met vrijdag van 6:30 tot 23:00 uur, op zaterdag van 8:00 tot 20:00 uur en op zondag van 8:00 tot 20:00 uur.

Wil je weten wat il fiore healthcenters Maastricht (Mariaberg) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van il fiore healthcenters Maastricht (Mariaberg) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij il fiore healthcenters Maastricht (Mariaberg)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je il fiore healthcenters Maastricht (Mariaberg) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar il fiore healthcenters Maastricht (Mariaberg) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. il fiore healthcenters Maastricht (Mariaberg)

Bezoekers bekeken ook