Bodyvision

Bodyvision is een Sportschool gelegen aan Bloemenweg 65 in Maastricht.

Meer informatie over Bodyvision in Maastricht

Bodyvision is een fitnessclub in Maastricht die zich richt op zowel het trainen van het lichaam als de geest. Ze bieden verschillende fitnesszones en personal training om je te helpen je doelen te bereiken. De faciliteiten van de club omvatten onder andere een functionele zone, een fitnesscircuit, moderne cardioapparatuur en persoonlijke begeleiding. Daarnaast hebben ze ook een lounge ruimte waar je kunt genieten van smoothies en shakes. Klanten zijn lovend over de gezellige sfeer en het vriendelijke personeel. Bodyvision biedt ook verschillende services, zoals all-in abonnementen, ruime openingstijden en gratis parkeren. Je kunt zelfs tot 3 maanden gratis sporten als je overstapt van een andere sportschool.

Wil je weten wat Bodyvision verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bodyvision of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bodyvision? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bodyvision het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Bodyvision reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bodyvision

Bezoekers bekeken ook