il fiore healthcenters Maastricht (Geusselt)

il fiore healthcenters Maastricht (Geusselt) is een Sportschool gelegen aan Olympiaweg 68a in Maastricht.

Meer informatie over il fiore healthcenters Maastricht (Geusselt) in Maastricht

De tekst gaat over een actie bij het sportcentrum Maastricht Céramique. Gedurende 4 weken is er een extra gratis lidmaatschap beschikbaar, zonder inschrijfgeld. Met dit lidmaatschap krijg je toegang tot 7 clubs in Limburg en de Express clubs. Daarnaast heb je alle voordelen van het Classic lidmaatschap, zoals onbeperkt gekoeld water uit eigen tap, onbeperkt koffie en thee, en keuze uit ruim 40 live groepslessen. Er zijn ook live en virtuele Spinning lessen beschikbaar. Het sportcentrum is 24/7 geopend en er zijn ook clubs in de buurt.

Wil je weten wat il fiore healthcenters Maastricht (Geusselt) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van il fiore healthcenters Maastricht (Geusselt) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij il fiore healthcenters Maastricht (Geusselt)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je il fiore healthcenters Maastricht (Geusselt) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar il fiore healthcenters Maastricht (Geusselt) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. il fiore healthcenters Maastricht (Geusselt)

Bezoekers bekeken ook