Anytime Fitness Maastricht-Amby

Anytime Fitness Maastricht-Amby is een Sportschool gelegen aan Ambyerstraat-Noord 25 in Maastricht.

Meer informatie over Anytime Fitness Maastricht-Amby in Maastricht

Anytime Fitness Maastricht-Amby is een sportschool met een fijne en gezellige sfeer. Het personeel is deskundig en staat klaar om je te helpen op weg naar een gezondere levensstijl. Ze bieden persoonlijke begeleiding en hebben verschillende groepslessen, zoals circuittrainingen, bootcamps en fitboxing. Daarnaast hebben ze ook een fysiotherapeut in huis. Bij Anytime Fitness Maastricht-Amby kun je altijd terecht met vragen en je staat nooit in de rij voor een apparaat. Ze bieden ook wereldwijde toegang tot meer dan 5000 clubs en hebben 24/7 toegang. Kom langs of neem contact op voor meer informatie.

Wil je weten wat Anytime Fitness Maastricht-Amby verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Anytime Fitness Maastricht-Amby of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Anytime Fitness Maastricht-Amby? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Anytime Fitness Maastricht-Amby het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Anytime Fitness Maastricht-Amby reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Anytime Fitness Maastricht-Amby

Bezoekers bekeken ook