Anytime Fitness Maastricht Sint Pieter

Anytime Fitness Maastricht Sint Pieter is een Sportschool gelegen aan Mergelweg 40 in Maastricht.

Meer informatie over Anytime Fitness Maastricht Sint Pieter in Maastricht

Anytime Fitness Maastricht Sint-Pieter biedt persoonlijke aandacht en een fijne sportomgeving. Het personeel staat klaar om je te begeleiden en te helpen bij het bereiken van je persoonlijke doelen. De club heeft een uitgebreid introductieprogramma en wereldwijde toegang tot meer dan 5000 clubs. Er zijn mogelijkheden voor Personal Training en er is regelmatig een fysiotherapeut aanwezig. De club is geschikt voor jong en oud en er is altijd hulp beschikbaar. Leden hebben 24/7 toegang tot de club en kunnen altijd een afspraak maken met een trainer. Er is nieuw apparatuur en schone faciliteiten, inclusief privé douches en kleedkamers. Kom langs voor een kennismaking en meld je aan voor groepslessen via de Anytime Fitness App.

Wil je weten wat Anytime Fitness Maastricht Sint Pieter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Anytime Fitness Maastricht Sint Pieter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Anytime Fitness Maastricht Sint Pieter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Anytime Fitness Maastricht Sint Pieter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Anytime Fitness Maastricht Sint Pieter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Anytime Fitness Maastricht Sint Pieter

Bezoekers bekeken ook