Sportinstituut Chikara

Sportinstituut Chikara is een Sportschool gelegen aan Meerssenerweg 61-B in Maastricht.

Meer informatie over Sportinstituut Chikara in Maastricht

Dit is de website van CHIKARA, de familie sportschool van Maastricht sinds 1977. Ze bieden fitness, voedings- en dieetadviezen, kickboxing, bodybuilding en personal training aan. Chikara was de eerste sportschool in Limburg die bodybuilding aanbood en zet zich in voor een dopingvrije sport. Ze bieden gepersonaliseerde voedingsschema's aan om af te vallen of spiermassa op te bouwen. Ook hebben ze ervaren personal trainers die kunnen helpen om de training naar een hoger niveau te tillen. Verder bieden ze Thai- en Kickboxing lessen aan voor zowel jong als oud. Voor afspraken of personal training kun je telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen. De contactgegevens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Sportinstituut Chikara verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportinstituut Chikara of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportinstituut Chikara? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportinstituut Chikara het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Sportinstituut Chikara reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportinstituut Chikara

Bezoekers bekeken ook