TACFIT Nederland

TACFIT Nederland is een Sportschool gelegen aan Franciscus Romanusweg 50A in Maastricht.

Meer informatie over TACFIT Nederland in Maastricht

TACFIT Nederland is een organisatie die de Tacfit methode aanbiedt in Nederland. Met Tacfit kun je de juiste balans vinden tussen lichaam en geest. Ze bieden workshops aan die aangepast kunnen worden aan jouw wensen en behoeften, zowel binnen bedrijven, organisaties als vriendengroepen. Daarnaast kun je bij TACFIT ook een opleiding volgen om een officieel erkende TacFit trainer te worden. De Tacfit trainingsmethoden zijn uitgeroepen tot 's werelds slimste training omdat elk element zorgvuldig is onderzocht en geïmplementeerd. Ze hebben verschillende locaties in Nederland en je kunt contact met hen opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat TACFIT Nederland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TACFIT Nederland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TACFIT Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TACFIT Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar TACFIT Nederland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TACFIT Nederland

Bezoekers bekeken ook