Gym Rebel

Gym Rebel is een Sportschool gelegen aan Hunnenweg 4 in Maastricht.

Meer informatie over Gym Rebel in Maastricht

Gym Rebel is een sportschool speciaal voor vrouwen, waar machogedrag en wondermethodes niet aan de orde zijn. Ze bieden 30 minuten trainingen en leefstijlprogramma's aan, waarmee je de juiste balans kunt vinden tussen gezin, werk, sociaal leven en gezondheid. De sportschool heeft een complete aanpak, met trainingen in kleine groepen of met een personal trainer, leefstijlprogramma's gericht op voeding, afslanken, stress, slaap, wilskracht en gewoontes, en coaching gericht op veranderen en het volhouden van een gezonde leefstijl. Gym Rebel biedt diverse programma's aan, zowel individueel als in groepsverband, zoals personal training, small group training en het 12 weken fit & slank programma. Daarnaast hebben ze een online portal genaamd 'My Gym Rebel' met een rooster, blogs, resultatenoverzicht en videotheek. Als je interesse hebt in een fittere en zelfverzekerde versie van jezelf, kun je het contactformulier invullen en kennismaken met Gym Rebel.

Wil je weten wat Gym Rebel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gym Rebel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gym Rebel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gym Rebel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Gym Rebel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gym Rebel

Bezoekers bekeken ook