Basic-Fit 24/7 porseleinstraat

Basic-Fit 24/7 porseleinstraat is een Sportschool gelegen aan Porseleinstraat 3 in Maastricht.

Meer informatie over Basic-Fit 24/7 porseleinstraat in Maastricht

Dit artikel gaat over Basic-Fit, een sportschool in Maastricht. Basic-Fit biedt verschillende lidmaatschappen aan, zodat je op jouw eigen manier fit kunt worden. Met het comfort lidmaatschap krijg je toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland en kun je zowel in de club als thuis trainen met Virtuele Groepslessen. Daarnaast heb je onbeperkt toegang tot de Basic-Fit app met workouts en programma's. Het premium lidmaatschap biedt toegang tot alle clubs in Europa, kun je iemand meenemen om samen te trainen en krijg je korting op Yanga Sports Water. Ook kun je onbeperkt gebruik maken van de massagestoelen in de clubs. Het all-in lidmaatschap biedt een topkwaliteit Smart Bike bij jou thuis en exclusieve toegang tot de Basic-Fit Home App met fiets workouts. Daarnaast zijn er verschillende homeclub services en faciliteiten beschikbaar, zoals virtuele workouts, fysiotherapie en personal training. Je kunt ook je lidmaatschap aanpassen met add-ons naar jouw wensen. Er zijn ook personal trainers en fysiotherapeuten beschikbaar. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Basic-Fit.

Wil je weten wat Basic-Fit 24/7 porseleinstraat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basic-Fit 24/7 porseleinstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basic-Fit 24/7 porseleinstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit 24/7 porseleinstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Basic-Fit 24/7 porseleinstraat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basic-Fit 24/7 porseleinstraat

Bezoekers bekeken ook