Bie De Borreger

Bie De Borreger is een Bed & Breakfast gelegen aan Aan de Maas 17 in Maastricht.

Meer informatie over Bie De Borreger in Maastricht

De tekst beschrijft een vakantiehuis genaamd Bie de Börreger in Maastricht. Het huis is gelegen aan de rivier de Maas en biedt een prachtig uitzicht. Het vakantiehuis is omgeven door natuur en biedt rust en ontspanning. Het huis is smaakvol ingericht en heeft een terras en tuin waar gasten kunnen genieten van de omgeving. In de omgeving van Maastricht zijn er tal van activiteiten, zoals vissen, zwemmen, varen, wandelen en fietsen. Daarnaast is Maastricht zelf een levendige stad met veel evenementen en bezienswaardigheden. Het vakantiehuis kan gehuurd worden voor minimaal twee nachten, en de prijzen variëren afhankelijk van het aantal nachten. Het contactgegevens van Bie de Börreger worden vermeld voor vragen en boekingen. Het vakantiehuis biedt een ideale combinatie van rust en cultuur in een prachtige omgeving.

Wil je weten wat Bie De Borreger verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bie De Borreger of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bie De Borreger? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bie De Borreger het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Bie De Borreger reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bie De Borreger

Bezoekers bekeken ook