B&B Mansion 6

B&B Mansion 6 is een Bed & Breakfast gelegen aan Hertogsingel 6 in Maastricht.

Meer informatie over B&B Mansion 6 in Maastricht

B&B Mansion 6 is een luxe bed and breakfast in het centrum van Maastricht. Het bevindt zich in een monumentaal herenhuis uit 1903 en is volledig gerenoveerd en luxueus ingericht. De B&B ligt op loopafstand van het Vrijthof en biedt een perfecte overnachtingsplaats voor een kort verblijf in Maastricht. Het is ook geschikt voor een langer verblijf en biedt alle voorzieningen, zoals een tuin, terras, eigen voordeur en inpandige fietsenstalling. De B&B heeft een klassiek en modern design en biedt plaats aan maximaal 3 personen. In de buurt zijn verschillende voorzieningen, zoals een supermarkt, bakkerij, groenteboer en een trendy restaurant. Parkeren is mogelijk tegen een dagtarief van 6,80 €.

Wil je weten wat B&B Mansion 6 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Mansion 6 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Mansion 6? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Mansion 6 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar B&B Mansion 6 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Mansion 6

Bezoekers bekeken ook