Tanti Baci!

Tanti Baci! is een Bed & Breakfast gelegen aan Van Akenweg 96-98 in Maastricht.

Meer informatie over Tanti Baci! in Maastricht

Tanti Baci! is een accommodatie in Maastricht, Nederland, gelegen op 1,7 mijl afstand van de Basiliek van Sint-Servaas. Het biedt een restaurant, een gedeelde lounge en airconditioning. De accommodatie heeft ook een patio en gratis parkeergelegenheid en WiFi. De gastheer van Tanti Baci! heet Anja Moors. Maastricht is de hoofdstad en grootste stad van de provincie Limburg in Nederland. Gasten hebben positieve opmerkingen achtergelaten over Tanti Baci!, waarin ze de gastvrijheid en de ruime kamers prijzen. Het ontbijt wordt ook sterk aanbevolen.

Wil je weten wat Tanti Baci! verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tanti Baci! of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tanti Baci!? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tanti Baci! het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Tanti Baci! reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tanti Baci!

Bezoekers bekeken ook