Guesthouse Viva La Vida Maastricht

Guesthouse Viva La Vida Maastricht is een Bed & Breakfast gelegen aan Weert 14 in Maastricht.

Meer informatie over Guesthouse Viva La Vida Maastricht in Maastricht

Guesthouse 'Viva La Vida' Maastricht is een gastenverblijf gelegen in een prachtig natuurgebied nabij buitenplaats 'Vaeshartelt'. Het guesthouse biedt een sfeervolle en gastvrije omgeving waar gasten kunnen genieten van rust en zich thuis kunnen voelen. Het ligt op slechts 4,9 kilometer van het centrum van Maastricht en is in 2019 volledig gerenoveerd. Gasten kunnen genieten van wandelen en fietsen in de omgeving. Het guesthouse biedt sfeervol ingerichte kamers, een uitgebreid ontbijt, een patiotuin en gratis parkeergelegenheid. Daarnaast ontvangen gasten een gratis city-guide van Maastricht.

Wil je weten wat Guesthouse Viva La Vida Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Guesthouse Viva La Vida Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Guesthouse Viva La Vida Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Guesthouse Viva La Vida Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Guesthouse Viva La Vida Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Guesthouse Viva La Vida Maastricht

Bezoekers bekeken ook