La Vache Contente

La Vache Contente is een Bed & Breakfast gelegen aan Van Akenweg 80 in Maastricht.

Meer informatie over La Vache Contente in Maastricht

La Vache Contente is een gezellig appartement gelegen in Maastricht, Nederland. Het appartement is omgebouwd van een oude koeienstal en heeft aandacht voor mooie details. Gasten kunnen genieten van een prachtige locatie, een grote tuin en een rustige omgeving. Het appartement heeft 1 slaapkamer, 1 badkamer, een volledig uitgeruste keuken en een terras met uitzicht op de binnenplaats. Gasten kunnen ook gebruik maken van de picknickplaats en fietsen huren om de omgeving te verkennen. Huisdieren zijn toegestaan en er is gratis WiFi beschikbaar. Het appartement ligt op korte afstand van het centrum van Maastricht en bezienswaardigheden zoals de Basiliek van Sint-Servaas.

Wil je weten wat La Vache Contente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Vache Contente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Vache Contente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Vache Contente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar La Vache Contente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Vache Contente

Bezoekers bekeken ook