Annelies'Place to B& B

Annelies'Place to B& B is een Bed & Breakfast gelegen aan Cannerweg 140 in Maastricht.

Meer informatie over Annelies'Place to B& B in Maastricht

Annelies' Place to B & B is een sfeervol bed and breakfast gelegen aan de rand van Maastricht. Het patriciërshuis uit 1902 heeft een prachtige, ommuurde tuin ontworpen door tuinarchitecten De Heerenhof. De kamers zijn luxe, ruim en voorzien van een eigen badkamer. Het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd in de gezellige woonkamer of op een van de terrassen in de tuin. Gasten kunnen genieten van zowel het historische centrum van Maastricht als het natuurgebied Jekerdal, beide op loopafstand. Reserveren kan via de contactgegevens op de website.

Wil je weten wat Annelies'Place to B& B verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Annelies'Place to B& B of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Annelies'Place to B& B? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Annelies'Place to B& B het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Annelies'Place to B& B reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Annelies’Place to B& B

Bezoekers bekeken ook