Het Harlekijntje

Het Harlekijntje is een Bed & Breakfast gelegen aan Jekerstraat 86 in Maastricht.

Meer informatie over Het Harlekijntje in Maastricht

Bij het Harlekijntje, een Bed & Breakfast in Maastricht, is er alles aan gedaan om het verblijf zo compleet en comfortabel mogelijk te maken. Elke accommodatie heeft een eigen badkamer en toilet en er staat een Nespresso apparaat en thee klaar. Er is gratis WIFI beschikbaar om de dag te plannen. Het ontbijt wordt geserveerd op de kamer en geeft de nodige energie om de dag goed te beginnen. De kamers hebben ook een ijskastje en badjassen liggen al klaar. Daarnaast is er goedkoop parkeren op 150 meter loopafstand. Jan en Karin heten u van harte welkom.

Wil je weten wat Het Harlekijntje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Harlekijntje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Harlekijntje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Harlekijntje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Het Harlekijntje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Harlekijntje

Bezoekers bekeken ook