B&B Gracht 62

B&B Gracht 62 is een Bed & Breakfast gelegen aan Grote Gracht 62 in Maastricht.

Meer informatie over B&B Gracht 62 in Maastricht

Deze tekst beschrijft een Bed & Breakfast gevestigd in een prachtig rijksmonument in het centrum van Maastricht. Er worden vier elegante suites aangeboden, waarvan één op de eerste verdieping en twee op de begane grond. Het ontbijt wordt vers bereid en bestaat uit diverse broodjes, zoetwaren, vleeswaren, kaas, jam, vers fruit, yoghurt, granola, eieren en koffie & thee. Daarnaast is er de mogelijkheid om bij de Bed & Breakfast te dineren in een privésfeer of om de chef-kok bij jou thuis te laten koken. De locatie van de Bed & Breakfast biedt verschillende faciliteiten in de buurt, zoals parkeergelegenheid, markten, parken, fietsverhuur en het treinstation. De beschikbaarheid kan worden bekeken en er kan direct worden geboekt via de website, en voor vragen en reserveringen kan er contact worden opgenomen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat B&B Gracht 62 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Gracht 62 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Gracht 62? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Gracht 62 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar B&B Gracht 62 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Gracht 62

Bezoekers bekeken ook