Bizzare

Bizzare is een Kledingwinkel gelegen aan Rechtstraat 44 in Maastricht.

Meer informatie over Bizzare in Maastricht

De webshop van Bizzare biedt een grote collectie aan uitgaanskleding, partywear, gothic, punk, cyber, fetish, streetwear en New Rock schoenen en laarzen. Naast online verkoop is het mogelijk om de winkel in Maastricht te bezoeken, waar je de producten in het echt kunt zien, voelen en passen. Op maat gemaakte kleding van labels zoals Paulien Berkelaar, Bizonder en Bizzare is ook verkrijgbaar. Houd rekening met een levertijd van 2 tot 4 weken voor op maat gemaakte artikelen. Het is belangrijk voor Bizzare dat klanten tevreden zijn en daarom zijn opmerkingen, suggesties, vragen en klachten welkom. De collectie van Bizzare is anders dan anders en omvat verschillende stijlen, evenals accessoires zoals zonnebrillen, tassen, armbanden en ringen. Kwaliteit is ook een belangrijk aspect voor Bizzare, waarbij producten met een betere kwaliteit worden ingekocht, zodat klanten er lang plezier van hebben. De winkel biedt ook goede service, zoals het gratis aanpassen van kleding en eerlijk advies. In de webshop kunnen klanten bij twijfel over de maat contact opnemen voor het opmeten van artikelen.

Wil je weten wat Bizzare verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bizzare of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bizzare? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bizzare het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Bizzare reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bizzare

Bezoekers bekeken ook