Burgerfabriek

Burgerfabriek is een Hamburgerrestaurant gelegen aan Markt 70 in Maastricht.

Meer informatie over Burgerfabriek in Maastricht

Burgerfabriek is een restaurant in Amsterdam dat bekend staat om zijn heerlijke burgers. Het restaurant heeft meerdere locaties in de stad. Bij Burgerfabriek streven ze ernaar om de beste eetervaring te bieden, waarbij ze een huiselijk fabrieksgevoel combineren met een gezellige moderne twist. Het menu bestaat uit biologische producten die elke dag vers worden geleverd. Naast burgers biedt het restaurant ook hotdogs, voorgerechten en desserts aan. Er is ook de mogelijkheid om zelf bier te tappen. Burgerfabriek biedt een comfortabele en snelle service aan haar gasten.

Wil je weten wat Burgerfabriek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Burgerfabriek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Burgerfabriek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Burgerfabriek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Burgerfabriek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Burgerfabriek

Bezoekers bekeken ook