CRIB Maastricht

CRIB Maastricht is een Hamburgerrestaurant gelegen aan Wycker Brugstraat 35 in Maastricht.

Meer informatie over CRIB Maastricht in Maastricht

In deze tekst worden verschillende gerechten en menu's beschreven die verkrijgbaar zijn bij CRIB in Maastricht. Er zijn verschillende soorten ribs, waaronder hot and spicy ribs en classic ribs. Daarnaast zijn er ook verschillende opties voor kip, zoals krokante kipreepjes en geroosterde hele en halve kip. Er zijn ook verschillende burgers, waaronder een klassieke burger, een cheese burger en een truffel burger. Voor vegetariërs is er een crunchy falafel burger. Daarnaast zijn er ook verschillende bijgerechten, zoals coleslaw, onion rings en rustieke friet. Er zijn ook verschillende menu's beschikbaar, waarbij je een gerecht, bijgerecht en drankje naar keuze kunt kiezen. Tot slot zijn er nog verschillende sauzen, desserts en dranken verkrijgbaar.

Wil je weten wat CRIB Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CRIB Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CRIB Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CRIB Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar CRIB Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CRIB Maastricht

Bezoekers bekeken ook