PATTY N BUN

PATTY N BUN is een Hamburgerrestaurant gelegen aan Sint Pieterstraat 50 in Maastricht.

Meer informatie over PATTY N BUN in Maastricht

Patty n bun is een burgerrestaurant dat zich onderscheidt van andere burgerrestaurants. Ze bieden de mogelijkheid om in het restaurant te eten, af te halen of te laten bezorgen. Op hun menu vind je heerlijke burgers en ze hebben zelfs een speciale allergenenlijst. Je kunt ook cadeaubonnen kopen en ze hebben een mailinglijst waar je je kunt aanmelden voor het laatste nieuws en aanbiedingen. Patty n bun houdt van echte burgers en ze hebben verschillende locaties. Je kunt contact met hen opnemen via e-mail of telefoon. Het restaurant is trots op de smaak die ze bieden en ze moedigen mensen aan om hen te volgen op sociale media.

Wil je weten wat PATTY N BUN verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PATTY N BUN of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PATTY N BUN? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PATTY N BUN het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar PATTY N BUN reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PATTY N BUN

Bezoekers bekeken ook