CaNaToneta Maastricht

CaNaToneta Maastricht is een Italiaans restaurant gelegen aan Markt 66 in Maastricht.

Meer informatie over CaNaToneta Maastricht in Maastricht

Ca Na Toneta is een restaurant gelegen op de authentieke markt in Maastricht. Het restaurant biedt heerlijke Spaanse en Italiaanse specialiteiten, zoals huisgemaakte verse ciabatta, pizza's, pasta's en tapas. De chefkoks en gastvrije bediening zorgen voor een onvergetelijke avond in een mediterrane sfeer. Ca Na Toneta is een uitstekende keuze voor een uniek avondje uit in Maastricht. Het restaurant is te vinden in hartje Maastricht, in het centrum op de markt. Reserveren kan telefonisch. Volg Ca Na Toneta voor meer informatie.

Wil je weten wat CaNaToneta Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CaNaToneta Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CaNaToneta Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CaNaToneta Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar CaNaToneta Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CaNaToneta Maastricht

Bezoekers bekeken ook