Vino&Friends

Vino&Friends is een Italiaans restaurant gelegen aan Plankstraat 6 in Maastricht.

Meer informatie over Vino&Friends in Maastricht

Bij Vino&Friends wordt elke maand een speciale thema-avond georganiseerd waarin een regio van Italië centraal staat. Tijdens deze avonden kunt u genieten van lokale specialiteiten en bijpassende wijnen. Bij Vino&Friends kunt u heerlijk dineren en genieten van de echte Italiaanse keuken in een fijne sfeer. Ze hebben een uitgebreide wijnkaart met meer dan 500 unieke Italiaanse labels. Daarnaast kunt u bij Vino&Friends ook lunchen in een vriendelijke en gezellige sfeer. De familie Lenoire runt ook een wijngoed in de buurt van Maastricht, waar ze zelf groenten, kruiden en fruit telen. In de wijnkelder van Vino&Friends kunt u een prachtige collectie Italiaanse wijnen vinden en de deur van de privé-kelder staat het hele jaar open voor gasten. Kortom, Vino&Friends is de plek voor een geweldige eet- en wijnervaring in een authentieke Italiaanse sfeer met de mooiste en uitgebreidste wijnkelder van Maastricht.

Wil je weten wat Vino&Friends verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vino&Friends of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vino&Friends? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vino&Friends het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Vino&Friends reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vino&Friends

Bezoekers bekeken ook