Il Fiore

Il Fiore is een Italiaans restaurant gelegen aan Kesselskade 59 in Maastricht.

Meer informatie over Il Fiore in Maastricht

Bij Il Fiore staat de liefde voor de pure keuken centraal en wordt er geen trend gevolgd, maar authentieke Italiaanse gerechten aangeboden. Chef-kok Dino Bagnato is bekend in Maastricht vanwege zijn levenslust en passie voor culinaire excellentie. Op het menu staan onder andere heerlijk romige burrata, verse zee-egel en kaviaar, maar het menu dient slechts als richtlijn. Dino verrast graag ter plekke met culinaire meesterwerken die afgestemd zijn op de wensen van de gasten. Een bezoek aan Il Fiore is altijd een unieke ervaring.

Wil je weten wat Il Fiore verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Il Fiore of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Il Fiore? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Il Fiore het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Il Fiore reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Il Fiore

Bezoekers bekeken ook