De Bisschopsmolen

De Bisschopsmolen is een Bakkerij gelegen aan Stenenbrug 3 in Maastricht.

Meer informatie over De Bisschopsmolen in Maastricht

De Bisschopsmolen is een bakkerij in Limburg die graan verwerkt tot heerlijke producten. Ze hebben passie voor goede en gezonde voeding en experimenteren en innoveren in hun bakkerij en kenniscentrum GrainLabs. In verschillende blogs en nieuwsbrieven delen ze informatie over onderwerpen zoals de kleur van brood, de gezondheidsvoordelen van kersen en de kracht van lokaal voedsel. Ze streven ernaar om met respect voor de natuur en met liefde en aandacht de lekkerste producten te maken. Het is bijzonder dat ze zoveel aandacht besteden aan de kwaliteit en smaak van hun producten. De winkel van de Bisschopsmolen is gevestigd in Maastricht en heeft verschillende openingstijden. Op feestdagen is de winkel gesloten.

Wil je weten wat De Bisschopsmolen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Bisschopsmolen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Bisschopsmolen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Bisschopsmolen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar De Bisschopsmolen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Bisschopsmolen

Bezoekers bekeken ook