DefenseMonkees

DefenseMonkees is een Vechtsportschool gelegen aan Celestastraat 26 in Maastricht.

Meer informatie over DefenseMonkees in Maastricht

DefenseMonkees is een officiële Krav Maga school in Nederland, met vestigingen in onder andere Amsterdam en Maastricht. Ze bieden ook andere lessen aan, zoals kickboksen. DefenseMonkees is voor iedereen, ongeacht ervaring, leeftijd, geslacht of sportiviteit. De instructeurs zijn trots op de resultaten die ze behalen, zoals een gezonder en fitter lichaam en een gevoel van veiligheid en zelfvertrouwen. Voor €39 per maand kun je 4 keer per maand trainen op meer dan 13 locaties. Beginnen is eenvoudig en je kunt een proefles nemen. Er zijn ook verschillende blogs beschikbaar op de website. Het contactadres van DefenseMonkees is Wim Duisenbergplantsoen 31, 6221SE Maastricht.

Wil je weten wat DefenseMonkees verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DefenseMonkees of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DefenseMonkees? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DefenseMonkees het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar DefenseMonkees reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DefenseMonkees

Bezoekers bekeken ook