olympic taekwondo maastricht

olympic taekwondo maastricht is een Vechtsportschool gelegen aan Opalinestraat 36 in Maastricht.

Meer informatie over olympic taekwondo maastricht in Maastricht

Het tekstfragment bevat contactgegevens van een sportzaal genaamd Olympic Taekwondo Maastricht. Het adres van de sportzaal is Opalinestraat 36, Maastricht, met postcode 6216 VZ. Er is ook een e-mailadres vermeld, btajaate@olympictaekwondo.nl, evenals een telefoonnummer, 06-20406147. De trainingsuren voor de jeugd zijn op maandag en donderdag van 19:00 tot 20:00 uur, terwijl de trainingsuren voor senioren op dezelfde dagen zijn van 20:00 tot 21:30 uur. De website van Olympic Taekwondo Maastricht is http://www.olympictaekwondo.nl.

Wil je weten wat olympic taekwondo maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van olympic taekwondo maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij olympic taekwondo maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je olympic taekwondo maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar olympic taekwondo maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. olympic taekwondo maastricht

Bezoekers bekeken ook