Ren Bu Kan

Ren Bu Kan is een Vechtsportschool gelegen aan Balijeweg 101 in Maastricht.

Meer informatie over Ren Bu Kan in Maastricht

Bij dojo Ren Bu Kan in Eindhoven kan je de Japanse krijgskunsten Kendo, Jodo en Iaido beoefenen. Kendo staat voor het pad van het zwaard, Iaido voor het trekken van het zwaard als reactie op een aanval en Jodo voor het pad van de stok. Ren Bu Kan is momenteel de enige dojo in het zuiden van Nederland waar het mogelijk is om deze drie krijgskunsten te beoefenen. De dojo is aangesloten bij de Nederlandse Kendo Renmei en de Europese Kendo Federatie. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend een kijkje komen nemen en deze fascinerende krijgskunsten ontdekken. Voor meer informatie kan je het formulier invullen of contact opnemen met een van de genoemde personen.

Wil je weten wat Ren Bu Kan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ren Bu Kan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ren Bu Kan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ren Bu Kan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Ren Bu Kan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ren Bu Kan

Bezoekers bekeken ook